Sportvibu meesjuuniorid jäid oma võistlusega, Noorte MM-il, rahule

Sportvibu juuniorid mehed, on Wroclawis toimuvatel Noorte MM-il, võistluse lõpetanud.
Individuaalselt saavutas Hendrik Õun 33. koha, Uku Andreas Reigo ja Rasmus Käsper lõpetasid võistluse 49. kohal. Esimest korda ajaloos, oli Noorte MM-il esindatud juuniorite meeskond ja lasti tubli, 1821 silma, tulemus.
Vaatamata sellele, et noormehed ei võistelnud sel korral kõige kõrgemate kohtade üle, jäävad sportlaste treenerid, Jaanus Gross ja Kadi Koort oma kasvandike laskmistega rahule ning kõik poisid “tegid oma ära”. Gross märkis: “Hendrik on sellel hooajal treeninud vaid 8 nädalat ja ületas ootusi kindlasti…”
Noorte MM-il parima individuaalse laskmise teinud ja 2020 a. parim sportvibu meesjuunior, Hendrik Õun, kommenteris oma tulemusi Poolas: “vastased olid väga tasavägised ning iga nool oli välja võideldud. Põnevust jagus küllaga ja sai uusi kogemusi. Meeskonnatunnetus oli vinge ja suutsime üllatada ka iseendid.
2020. aasta parimaks sportlaseks (sportvibu kadetid noormehed arvestuses) valitud Uku Andreas Reigo kommenteeris oma võistlust Poolas järgmiselt: “meeskondliku laskmisega saab väga rahul olla, koostöö sujus. Kahjuks, noortena saame duelle lasta ja võistkondlikult võistelda kodus ainult mõnel täiskasvanute võistlusel – kogemusi on vähevõitu.”
Rasmus Käsper arvas oma tulemuste kohta järgmist: “hea suure võistluse kogemus oli, kuigi tunne ei olnud eriti hea, lasin kvalifikatsiooniringis isikliku rekordi. Individuaal- ja tiimiduellidest sain kasulikud õppetunnid, mida järgmisel korral rakendada. Üldiselt läks hästi.”