26.-27. novembril toimusid Saku Valla Spordihoones Vibuliidu Sisekarikavõistlused

26.-27. novembril toimusid Saku Valla Spordihoones Vibuliidu Sisekarikavõistlused. Need võistlused olid ühtlasi viimaseks selle aasta võistluskalendris. Karikavõistlused korraldas Kajamaa Spordiklubi koostöös Eesti Vibuliiduga, peakohtunikuks oli rahvusvahelise kategooria kohtunik Agate Zalite Lätist.

Võistlustel osalejate selgitamiseks lasti klubides eelringid, mille tulemuste pingerea alusel selgusid võistlustele pääsejad. Eelringide tulemusi laekus 17st klubist 357. Veteranid pääsesid võistlustele eelringi tulemusi laskmata.

Erinevatel põhjustel jäi võistlustest välja siiski 110 laskjat. Kokku osales  261 laskjat, neist 14 veteranide klassis, 66 täiskasvanut ja 181 U13…U21 vanuseklassi esindajat.

Kõige arvukamalt olid esindatud sportvibu laskjad – 110 osalejat.

Ülalolev statistika ei ole absoluutselt täpne, kuna täiskasvanute klassis võisid osaleda ka nooremad vibulaskjad. Neiud tegidki ilma lausa kolmes divisjonis. Sportvibu – Karoli Luige, NS Archery Club – võitja nii naiste kui U21 arvestuses. Plokkvibu  – Meeri-Marita Paas, Türi Vibukool – võitja nii naiste kui U21 arvestuses. Vaistuvibu – Saskia Samberg, Tallinna Vibukool – jättis lausa ühe vanuseklassi vahele  ja võitis nii naiste kui U18 vanuseklassi arvestuses.

Õnnitlused kõigile võitjatele! Mittevõitjatele – ka osalemine on juba pool võitu, teie aeg veel tuleb ja ka kaotada peab oskama.

Täname Kajamaa Spordiklubi võistluste korraldamise ja sujuva läbiviimise eest!

 

Tekst: Tiina Laurisson

Foto: Priidu Paomets