SiseMV eelringid

Selgunud on Eesti sisemeistrivõistluste eelringide tulemused

Lõppvõistlus toimub 9.-10. veebruaril Tallinnas vibuklubi Sagittarius treeningpaigas (Kohila tänav 3A). Laupäeval võistlevad noorteklassilaskurid, kellest parimad pääsevad pühapäeval täiskasvanutele konkurentsi pakkuma. Mõlemal päeval on võistlusharjutuseks 60 noolt 18m/15m distantsilt (distants ja lehe suurus vastavalt vanuseklassile). Täpse juhendi avalikustame võimalikult ruttu.

Eelringide parimad on:

  • Sportvibu: Eimar Kukk ja Siret Luik (mehed/naised), Pearu Jakob Ojamäe ja Reena Pärnat (juuniorid), Hans-Kristjan Muhel ja Maris Tetsmann (kadetid), Karl Kivilo ja Triinu Lilienthal (noored), Rasmus Ruubel ja Greete Rahnel (tidetid)
  • Plokkvibu:Evert Ressar ja Krista Kull (mehed/naised), Gerhard Grents ja Lisell Jäätma (juuniorid), Caius Kand ja Linda-Liis Laikoja (kadetid), Kristjan Puusepp ja Kätlin Langerbaur (noored), Kristjan Ilves ja Meeri-Marita Paas (tidetid)
  • Vaistuvibu: Martin Rist ja Inge Sirkel-Suviste (mehed/naised), Annika Rösler (juuniorid), Carl Robert Taimla (kadetid), Romet Handre Heinaste ja Keiu Tetsmann (noored), Sten-Markus Kosseson ja Andra Ojapõld (tidetid)
  • Pikkvibu: Erik Männik ja Anneli Kass (mehed/naised), Aigar Kähr ja Jane Milvek (juuniorid), Karl-Erik Aavik ja Teele Henn (kadetid), Johann Birjuk (noored), Oskar-Filipp Tammik ja Saara Suurkivi (tidetid)

Klubidel palume protokolli osas võimalikud täpsustused teha hiljemalt kolmapäeva (30.01.) õhtuks.