Sportvibu naiskond tõi EMilt 5. koha

Eesti naiskond koosseisus Reena Pärnat, Laura Nurmsalu, Anneli Preimann lasi täna naiskondlikku veerandfinaali duelli Itaalia naiskonnaga. Eesti naiskond sai kvalifikatsioonis 7. asetuse ja Itaalia 2. asetusega. Duelliga parandas naiskond oma kohta kahe võrra.

Tegemist Eesti vibuspordi ajaloos esimese korraga kui Eesti naiskond on esindatud Euroopa sisemeistrivõistlustel ja 5. koht selliste viburiikide nagu Prantsusmaa ja Valgevene ees on naiskonna debüüdina igati märkimisväärne.

Hoolimata ilusast ja tasavägisest algusest (58:59) tuli duelli lõpuks tunnistada vastase 216:231 paremust. Veerandfinaalis välja langejatest lasi sama tulemuse veel Rumeenia naiskond, Pransusmaa tulemus oli 214 ja Valgevenel 213.

Siit leiab ameliku protokolli.

Loe Delfist ja ERRist.

 Siit leiab kolmapäeval Rzeszowis tehtud video, kus sportlased/treenerid vastavad küsimustele *kas nad on Rzeszowis esimest korda ja kuidas neile seal meeldib? *kuidas neil ja nende tiimil võistlustel läinud on? Ühtegi eestlast selles videos küsitletud ei ole, kuid see annab võistlustest hea pildi. Tähelepanelikud vaatajad leiavad Eesti tiimi vähemalt korra ka taustalt. Siin on kvalifikatsioonipäeva video, mis on küll Poola keeles, kuid näha on Pearu laskmist.