Noorte Euroopa MV info

Kadettide ja juunioride Euroopa meistrivõistlused toimuvad sel aastal 19.-24. mail Ljubljanas, Sloveenias. Sama võistluse käigus toimub ka noorte olümpiamängude kontinentaalne kvalifikatsiooniturniir, millel saavad osaleda sportvibu noored, kes on sündinud 1.01.1997-31.12.1999.

Korraldajatelt saadeti täna ametlik võistluskutse/info. Esialgne registreerimine toimub 17. veebruaril, lõplik 28. aprillil.

Hetkel on Eesti koondise A-normi täitnud Pearu Jakob Ojamäe (sportvibu meesjuuniorid), Laura Nurmsalu (sportvibu naisjuuniorid), Lisell Jäätma (plokkvibu kadetid neiud), Artur Aas, Kristjan Puusepp (plokkvibu kadetid noormehed) ning B-normi on täitnud Helena Saks (sportvibu naisjuuniorid).

Siit leiad kadettide ja juunioride normid ja siit normide täitmise hetkeseisu. Üldine 2014. aasta noorte tiitlivõistlusi puudutav info on leitav eraldi lehel, vastavas sektsioonis (koondis -> noortekoondis -> 2014).

Noorteolümpia kvalifikatsiooniturniiril võib osaleda võib 3 neidu ja 3 noormeest riigi kohta, kuid maksimaalselt on võimalik võtta 1 neiu ja 1 noormehe koht riigi kohta. Osaleda võivad kõik Euroopa riigid peale nende, kes juba 2013. aasta MMilt pääsme said (loetelu on infofailis olemas). Kokku selgitatakse 3 neidude ja 3 noormeeste kohta. Võisteldakse 60 meetri distantsil.