Treeningkogunemiste info

Plokkvibu treeningkogunemine toimub 23.03. Türil. Kogunemist viib läbi Evert Ressar.
Kogunemisele on kutsutud täiskasvanute A- ja B-normi täitjad ning paar 2014. aasta koondisesse pürgijat. Kogunemisele on oodatud: Priit Tormis, Margus Mardu, Artur Aas, Jaan Kookla, Lisell Jäätma, Mariel Jäätma, Kristjan Puusepp, Kristo Kent, Gunnar Vahtra ja Indrek Võhumõõk.
Osalemisest teatada Evert Ressarile – evertressar @ gmail.com
Kogunemine on osalejatele tasuta (EVL projektitoetus).

Koondise kevadlaager toimub 27.03.-10.04. Türgis. Laagrit viib läbi Raul Kivilo.
Laagrisse on kutsutud täiskasvanute A- ja B-normi täitjad ja nende treenerid, teised sportlased kokkuleppel. Normitäitjatele on tagatud head treeningtingimused, koostöö võimalus treeneriga ja sõidu organiseerimine. A-normi täitjatele osaline kulude kompensatsioon, toetuse suurus oleneb osalejate arvust (EVL projektitoetus). Laagri perioodi jääb ka rahvusvaheline K.Bagatir mälestusturniir.
Täpsem info laagri maksumuse jms osas e-posti teel – vibuliit@vibuliit.ee
Siit leiad koondise normide täitmise kokkuvõtte.

Noorsportlaste treeninglaager toimub 17.-20.03. Holstres. Laagrit viib läbi Aune Varik.
Laagrisse on kutsutud noorte EM A- ja B-normi täitnud + noorte OM kvalifikatsiooniturniiri normi täitnud sportlased ja nende treenerid. Neile on laagris osalemine tasuta (EVL projektitoetus ja Kult. min. noortespordi toetus). Teised noorsportlased kokkuleppel.
Laagrisse on osalema oodatud: Pearu Jakob Ojamäe, Laura Nurmsalu, Helena Saks, Lisell Jäätma, Artur Aas, Kristjan Puusepp, Laura Tukk, Kristel Peet, Maris Tetsmann, Karl Kivilo, Rait Mändmets, Villem Ruus ja nende treenerid.