Laura Nurmsalu lõpetas Euroopa GP-etapi 9. kohal

Eile ja täna toimusid Kreekas Euroopa Gp-etapi individuaalsed duellid. Laura Nurmsalu võitis järjest kahte Valgevene laskurit ja lõpetas võistluse 93 naise seas 9. kohal.

Vahelduvate vihmahoogudega varakult alanud päeval näitas eestlannade seas kindlaimat laskmist Laura Nurmsalu. Eelringis isikliku rekordi püstitanud ja 18. asetuse saanud Nurmsalu jaoks oli esimene ehk 1/48 duell ilma vastaseta. 1/24 duellis viigistas ta Valgevene laskuri Alena Kuzniatzovaga 5:5. Ümberlaskmisel lasi Nurmaslu esimesena “8” ja Valgevene laskur teisena “6”. See andis eestlannale pääsu 32 hulka. 1/16 duelli vastane oli 15. asetusega Hanna Marusava (BLR). Nurmsalu võitis tasavägise duelli 6:4.

1/8 duelli vastane oli kõigest 3 nädalat tagasi Euroopa sisemeistrivõistluste hõbemedali võitja ja antud võistlusel eelringis II koha tulemuse välja lasknud Khatuna Narimanidze (GEO). Peale kolmandat seeriat oli lootustandev 3:3 viigiseis, kuid Gruusia laskuril õnnestus võtta siiski 6:4 duellivõit. Nurmsalule Euroopa karikaetapi 9. koht.

Eelvõistluselt olümpiaringi laskma pääsenud Reena Pärnat, Siret Luik ja Pearu Jakob Ojamäe pidid 1/48 duellis tunnistama vastase paremust ja protokolli kanti laskuritele 57. koht.

Siit leiad:

Duellide tulemused (kliki linkidel täpsemate tulemuste nägemiseks) :