MM individuaalsed duellid – Nurmsalu 57. koht

Täna algasid Taanis individuaalsed duellid. Ainsa eestlasena võistelnud Laura Nurmsalu pakkus tunduvalt kõrgemat asetust omanud vastasele tugevat konkurentsi. Nurmsalu läks duelli kahel korral juhtima, kuid vastane suutis mõlemal korral viigistada ja lõpuks võita ka 1-noolene ümberlaskmine. 1/48 duelli kaotus andis Nurmsalule MM-il 57. koha.

  • Sportvibu naised 1/48
    • Nurmsalu (EST/96/605) – Le (VIE/17/651)   5:6                Nurmsalu lõpetas MM-i 57. kohaga

Loe ka uudist sport.err.ee portaalist.

 

Tänase päeva suurimaks üllatajaks võib kindlasti lugeda Sanzhar Mussayev (KAZ), kes teenis eelringis 624 silmaga 102. asetuse. Ta alistas kohe esimeses, 1/48 duellis 11. asetusega ja mõneti legendi-staatusesse tõusnud Oh Jin Hyeki 6:4.

MMil on rohkelt kõneainet pakkunud ka USA plokkvibu laskuri Reo Wilde ja USA plokkvibu meeskonna kõrvalejäämine duellidest. Nimelt juhtus see põhjusel, et tuulistes oludes 5. tulemuse välja lasknud Reo Wilde allkirjastas 100 punkti madalama tulemuse. Reeglitele vastavalt kantakse protokolli tulemus, mille sportlane allkirjastab (juhul kui see on tegelikust väiksem). Lisaks Wilde’le tegid sama vea veel 2 plokkvibu meest ning samuti 2 sportvibu naist viimasel MK-etapil. Kuid suursoosiku 115. koht protokollis ja täielik kõrvalejäämine finaalidest on põhjustanud palju arutelu.