3D EM ja maastikulaskmise MM (sh ka sportvibu)

Käesoleval aastal toimuvad lisaks platsilaskmise tiitlivõistlustele veel 2 World Archery tiitlivõistlust:

3D EM/ 30.08.-3.09. / Mokrice (SLO)/ plokkvibu, pikkvibu, vaistuvibu (instinctive bow), lihtvibu (barebow)
Maastikulaskmise MM / 27.09.-2.10. / Dublin (IRL)/ plokkibu, sportvibu, lihtvibu (barebow)

Koondise suurus on igas vibuklassis maksimaalselt 3 naist ja 3 meest. Võistkondlikuks arvestuseks on vajalik erinevate vibuklasside esindatus. Juhime tähelepanu, et maastikulaskmise MMil on esindatud ka sportvibu klass (varustusele kehtivad samad reeglid, mis platsilaskmise puhul).

Hetkel on EVLi informeeritud, et mõlema võistluse puhul on osavõtust huvitatuid. Lõplik registreerimine on küll alles sügisel, kuid hetkel tuleb teha ära juba hotelli maksed (juhul kui soovitakse majutuda amelikus hotellis).

Sellega seoses palub EVL saata kiri kõigil neil, kes kaaluvad koondisesse kuulumist. Tegemist ei pea hetkel olema veel kindla sooviga osaleda, kuid soovime kaardistada palju üldse potentsiaalselt asjast huvitatuid on. Juhul kui huvitatuid on vähem kui koondise maksimaalne suurus, siis tehakse juba praegu registreerimine ja majutuse maksmine. Juhul kui huvitatuid on rohkem kui võimaldab koondise suurus, siis korraldame vajadusel suvel katsevõistluse (siis kui ka kindlaid soovijaid on rohkem kui 3) ja jätame majutuse maksed suve teise poolde. Seetõttu palume hilisemate arusaamatuste vältimiseks endast märku anda juhul kui laskur ainult kaalub võistlusel osalemist (kuid kindlat soovi veel pole).

Ootame tagasisidet sel teemal kuni 20. maini e-posti teel – vibuliit@vibuliit.ee

Link mõlema võistluse kutsele on lisatud nii siia uudisesse kui ka “Koondise” sektsiooni.