Rio OM: Nurmsalu piirdus avaringiga

Esmaspäeva hilisõhtul toimunud duellis pidi 22-aastane Laura Nurmsalu tunnistama Ukraina laskuri Veronika Marchenko 6:0 paremust.

Seeriad olid (Nurmsalu:Marchenko) 22:27, 23:25, 21:26 ja see andis Marchenkole kiire võidu.

Peale laskmist ETV-le antud intervjuus tunnistas Nurmsalu, et ei suutnud kohaneda finaaliplatsil valitsevate tuuleoludega. Nurmsalu polnud ainus, kes eile tuulega kimpus oli, sest korduvalt oli näha kus ka maailma top10 laskurid tegid harukordselt suuri eksimusi.

Nii langes eile meeste 1/16 duellis 33. asetusega laskuri Riau Ega Agatha (INA) vastu välja 1. asetusega favoriit Kim Woojin (KOR) ja naistes alistas 58. asetusega Alice Ingley (AUS) 1/32 duellis 7. asetusega Lucilla Boari (ITA) ja 16 parema hulka jõudis üllatuslikult 51. asetusega San Yu Htwe (MYA). See näitab, et ka kõige suurema tiitlivõistluste kogemusega laskurid olid Sambadroomil valitsevates oludes raskustes.

Individuaalsed 1/32 ja 1/16 duellid jätkuvad teisipäeval ja kolmapäeval. Neljapäeval ja reedel toimuvad finaalid. Medalimatše kannab kommenteeritult üle ETV. Ilma eestikeelsete kommentaarideta on võimalik vibulaskmist võimalik jälgida Viasati olümpiakanalitelt.

Siit leiad:

Loe Delfist, ÕhtulehestPostimehest, sport.err.ee portaalist ja Õhtulehelt veel teine ja kolmas artikkel ning vaata Postimehe pildigaleriid. Lisaks on Delfis Nurmsalust tasuline artikkel.